• Ikaros Beach Resort & Spa
  • Ikaros Beach Resort & Spa
  • Ikaros Beach Resort & Spa
  • Ikaros Beach Resort & Spa

ΜΠΑΡ

Πιστεύουμε ότι κάθε ποτό αποτελεί έργο τέχνης και είτε το επιθυμείτε πολύ ανακατεμένο ή λίγο, με πάγο ή σκέτο, οι bartenders μας, με τις εξαιρετικές τους γνώσεις, θα φτιάξουν το ιδανικό για εσάς κοκτέιλ, με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι γνώστες του κρασιού μπορούν να απολαύσουν από την λίστα μας η οποία περιέχει κρασιά από τα καλύτερα αμπέλια του κόσμου. Μια εμπειρία που συμπληρώνει μοναδικά κάθε διάθεση και πιάτο.

Ikaros Lobby bar

Ikaros Lobby bar

Είτε θέλετε να ικανοποιήσετε τη δίψα σας, είτε να εορτάσετε κάτι και να δείτε κόσμο, είτε να δοκιμάσετε περίτεχνα κοκτέιλ, πηγαίνετε στο Ikaros Lobby Bar  στο οποίο σερβίρονται τα περίφημα κοκτέιλ μας που φτιάχνονται με τα χεράκια των ταλαντούχων mixologists πίσω από το μπαρ.

Daedalos Bar

Daedalos Bar

Όταν ο ήλιος ανατέλλει, η πισίνα σάς περιμένει γιατί εκεί βρίσκεται το κεντρικό Daedalos Bar του ξενοδοχείου μας, με τους πασίγνωστους mixologists, όπου μπορείτε να κάνετε μια βουτιά, πίνοντας, ταυτόχρονα, κάτι. Ελάτε το πρωί ή το βράδυ. Αυτό είναι το μέρος στο οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε με διάφορα σόου και παραστάσεις. 

Aeolos Pool Bar

Aeolos Pool Bar

Φορέστε το μαγιό σας και το αντηλιακό σας, πάρτε την οικογένειά σας και περάστε την ημέρα σας στην πισίνα του Ikaros Beach, όπου μπορείτε να τσιμπήσετε κάτι στο Aeolos Pool Bar και να γευτείτε παγωτά, ελαφριά γεύματα, καθώς και ποτά. 

 Veranda

 Veranda

Στο εστιατόριο / cocktail bar Veranda μπορείτε να δειπνήσετε a la carte.