• Ikaros Beach Resort & Spa
  • Ikaros Beach Resort & Spa
  • Ikaros Beach Resort & Spa
  • Ikaros Beach Resort & Spa

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Στην τοποθεσία του Βορείου Ακρωτηρίου της Κρήτης, ενός νησιού που είναι φημισμένο για τη γοητεία των παρθένων ακτών, τη φυσική ομορφιά και τον πλούσιο πολιτισμό βρίσκεται το γραφικό Ikaros Beach Luxury Resort and Spa. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια βραχώδη χερσόνησο με αμμώδεις παραλίες, βλάστηση και μαγευτική θέα στο κρητικό πέλαγος.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων - που χαρακτηρίζεται από τη ζεστασιά της Κρητικής φιλοξενίας και των παραδόσεων - συνδυάζει πολυτέλεια, ρομαντισμό και κορυφαίες υπηρεσίες για να σας εξασφαλίσει αξέχαστες διακοπές, καθώς ο πλούτος του πολιτισμού και των μοναδικών μας παραδόσεων αποτελεί κομμάτι της εμπειρίας σας.

Είτε επιθυμείτε να ζήσετε έναν ρομαντικό περίπατο στο ηλιοβασίλεμα, νιώθοντας την άμμο στα δάχτυλα των ποδιών σας, είτε επιθυμείτε να απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα με τα καλύτερα προϊόντα σε κάποιο από τα εστιατόριά μας, ή να πιείτε ένα από τα χαρακτηριστικά μας κοκτέιλ, ή να χαλαρώσετε στη φροντίδα που προσφέρουμε στο The Aura Spa, στο Ikaros Beach κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ο εκλεκτός συνδυασμός της πραγματικής κρητικής αρχιτεκτονικής με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανέσεις σάς επιτρέπει να απολαύσετε ό,τι καλύτερο προσφέρει καθένας από αυτούς τους κόσμους· θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διαλέγοντας ανάμεσα σε διαμονή με πρωινό, ημιδιατροφή ή πλήρες πακέτο και σε κάθε περίπτωση θα επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες υποδοχής υψηλής ποιότητας.

Για ένα θερμό καλωσόρισμα - δίπλα στον μπλε γιαλό και στις αμμώδεις παραλίες, 35χλμ από το Ηράκλειο - μια ευχάριστη και απολαυστική διαμονή στην Ελλάδα σας περιμένει.