Βραβεία περισσότερα...
   
Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
HOLIDAYTEST.de

Hotelbewertungen

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa
Gesamtbewertung
Weiterempfehlung
Hotel bewerten
Greek Tourism Expo

Καλωσορίσατε στο Ikaros Beach Luxury Resort & Spa - Μάλια Κρήτη... Περισσότερα

Νιώστε την εμπειρία της φιλοξενίας του μόλις πέρυσι πλήρως ανακαινισμένου «Ikaros Beach Luxury Resort & Spa» στα Μάλια. Η ρομαντική ήρεμη ατμόσφαιρα και η πολυτελής διακόσμηση σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου είναι τα κύρια συστατικά αυτού του ξενοδοχείου.

Κτισμένο πάνω σε μια μικρή χερσόνησο σύμφωνα με την παραδοσιακή Κρητική αρχιτεκτονική με κυρίαρχο στοιχείο τη σφυρήλατη πέτρα Μιλάτου. Ο χώρος του ξενοδοχείου περιτριγυρίζεται από γραφικά πέτρινα δρομάκια και πανέμορφους κήπους. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν θέα στη καταγάλανη θάλασσα του Κρητικού πελάγους. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το κέντρο των Μαλίων, μια περιοχή με εμπορικό ενδιαφέρον αλλά και με ποικιλία στην διασκέδαση.

Τοποθεσία

Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει 33 χιλ. από το Ikaros Beach. Με το αυτοκίνητο είναι περίπου 35 λεπτά από το Ηράκλειο όπως επίσης και η γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου.

Hotel Plan
Villa Palm

villa palm

Κάτοψη Ξενοδοχείου

Ikaros Beach Κάτοψη

Κράτηση Ταξί

Κράτηση Ταξί

αυτή η εμπειρία θα είναι... πάνω από τις προσδοκίες σας
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)Ψηφιακή ΣύγκλισηΕΣΠΑ 2007-2013 Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Яндекс.Метрика